Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Netnor Consulting Ltd

Angol cégalapítás rejtett költségek nélkül, székhely cím biztosítása irodaházban egy  kisvárosban, vagy Londonban, posta kezeléssel, továbbá biztosítjuk az irodát, ügyfélkapcsolati munkatársat cége angliai működéséhez.

Kapcsolódó ügyintézéseket is átvállaljuk. Profi, Angliában élő magyar könyvelőre bízhatja számláit, pénzügyeit, az év végi zárójelentést. Egyéni vállalkozóknak segítünk az adóhivatali regisztrációban, Class II-es NI regisztrációban. Angliai lakcímet, és hozzá kapcsolódó posta kezelést biztosítunk.Telephelyet, fizikailag létező raktárat is biztosítunk. A csomagkezelést és szállítást nyugodtan bízza ránk. Ezenkívül bármilyen egyedi igényt teljesítünk, legyen az ügyintézés, szállítás Anglia területén! Személyes tanácsadást, konzultációt biztosítunk, ha angol adózással, bankszámlanyitással, egészségbiztosítással, vagy más angliai ügyintézéssel, kérdéssel kapcsolatban! Keressen elérhetőségeinken!

 

Cím: Unit 22, Bulrushes Farm, Coombe Hill Road, East Grinstead, West Sussex

Telefon: 07832524225

Fax: 01342313057

Web: Weblap

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

 

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»