Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Hunparcel

Költöztetés, csomagszállítás, állat és áruszállítás Londonban - Angliában, valamint Magyarországra. Csomagszállítás: háztól házig garanciával és garantáltan a legjobb áron Már £20-tól,

csomaggyüjtés minden nap Londonban és Budapesten.

Költöztetés: A hét minden napján 0-24 kicsitõl a nagyig Londonban és Angliában: házak, lakások, irodák költöztetése, bútorszerelés, lomtalanitás, ebay termék szállítás.

Fontos: Cégünk Angliában bejegyzett, számlaképes ltd-ként üzemel. Árubiztositással rendelkezünk, és a megrendelésekről fuvarlevelet töltünk ki. Rendszeres szállítással és több teherautóval állunk az ügyfelek rendelkezésére. 

Autóparkunk: Mercedes Sprinter 311 (4.3m hosszu, 1.9m magas)

- ingyenes árajánlatkérés, felmérés

- ingyenes raktározással (max 2hét)

 

Cím: London

Telefon: +44 79 38016267, +36 70 2365032

Web: WeboldalFacebook

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»