Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Mr Transporter

Cégünk fő profilja háztól - házig történő költöztetés, csomagszállítás, kisállatszállítás az Európai Unió országain belül magánszemélyek és cégek részére.

 Tevékenységi körünkbe tartozik:

- belföldi és nemzetközi költöztetés, bútorszállítás
- belföldi és nemzetközi csomagszállítás, küldemények kézbesítése
- motorkerékpár, kerékpár szállítása
- kutya, macska, egyéb kisállatok szállítása
- különleges méretű küldemények szállítása
- hűtött áru szállítása

Útvonalunk lefedi Írország, Észak-Írország, Magyarország területét, és érinti Anglia, Franciaország, Belgium, Hollandia, Ausztria, Németország, Szlovákia, egyes területeit.

Célunk olcsón, megbízhatóan eljuttatni a küldeményeket ügyfeleink részére. Kezdetektől fontos számunkra a pontos, kiszámítható munkavégzés és a visszatérő megrendelőink. Irányelvnek tekintjük partnereink eredményes, színvonalas kiszolgálását a hosszútávú együttműködésünk kialakítása érdekében.

Rugalmasak és nyitottak vagyunk az egyéni igényekkel kapcsolatban is, forduljon hozzánk bizalommal!

Cím: Lakeshore Village, Burgage, Co. Wicklow, Dublin, Ireland
Telefon: 00 353 870 559310
Web: Weblap
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»