Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Magyarok Londonban

Lassan 10 éve vagyunk az Angliába érkező Magyarok szolgálatában. Szállást biztosítunk London különböző körzeteiben, magyarlakta kázakban, úgyhogy London bármely részén is találsz munkát, mi a lehető legközelebb biztosítjuk a szállásodat.

Ezen felül weblapunk az otthona az Egyesült Királyság legnagyobb Magyar nyelvű Fórumának, ahol a hasznos információkat több, mint 42000 hozzászólás biztosítja találsz mintegy 26000 regisztrált felhasználónk jóvoltából.

Cím: South Norwood, London

Telefon: +44 (0) 208 0907 159

Skype: magyarok.londonban

Web: Weblap

E-mail: Email kapcsolatFrissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»