Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

London TukTuk

London TukTuk ideális alternativ lehetőséget nyújt a szabadtéri reklám és marketing területein. Megfelelő eszköz különböző rendezvények, saját márka promoválására.

A riksákat fiatal, képzett és munkabíró csapata, London mellék utcáin éjjel és nappal láthatóvá teszik a szolgáltatásodat.

Melléktevékenységei közé sorolhatók körutak szervezése Londonban kis és nagy csoportok számára, személyesített szülinapi, ünnepi utak kidolgozása, egyedi élmények biztosítása.

Munka vállalás lehetősége egyéni vállalkozóként mindazon energetikus, eladási háttérrel es társasági személyek részére akik mindennapi kenyerüket nem a megszokott munkával hanem szabadtéri sportolással, biciklizéssel szeretnének megkeresni.
Cím: 63 Shoe Lane, London
Telefon: 07762 005931
Web: Facebook oldal
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»