Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Londoni Magyar Kulturális Központ

A Balassi Intézet a határon túli magyar kultúra magyarországi és az egyetemes magyar kultúra külföldi bemutatásáért felel. A magyar kultúrát terjeszti és népszerűsíti a nagyvilágban.

A magyar kultúra sokszínűségét hangsúlyozva, a Londoni Magyar Kulturális Központ mint a Balassi Intézet egyik külföldön működő magyar kulturális intézete olyan programokat rendez és támogat, amelyek reflektorfénybe helyezik a magyar kortárs és klasszikus művészetet. Az intézet arra törekszik, hogy felkeltse a művészetkedvelő brit közönség figyelmét a folyamatosan újuló, ám ugyanakkor hagyományőrző magyar kultúra iránt, és ösztönözze a magyarok és a londoniak közötti együttműködést. A Londoni Magyar Kulturális Központ egyben fontos szerepet igyekszik betölteni a Nagy-Britanniában élő magyar közösségek életében is a Londoni Magyar Nagykövetséggel szoros együttműködésben.

Székhelyünk a Strand-en lévő nagyhírű Vaudeville Színház épületének a Maiden Lane-re néző része. Rendezvényeinket a színház egykori igazgatói termében, a ma Liszt Room nevet viselő teremben tartjuk.

A Londoni Magyar Kulturális Központ Facebook oldala mindig a legfrissebb információkat tartalmazza saját rendezvényeinkről, ahol a programokra egy kattintással be lehet jelentkezni, továbbá színes, érdekes linkek és fotók tájékoztatják a LIKE-olóinkat más nagy-britanniai szervezetek magyar kulturális programjairól, valamint magyarországi kulturális érdekességekről, aktualitásokról.

Cím: 10 Maiden Lane, Covent Garden, London, WC2E 7NA
Telefon: 02072572023
Web: weblap
Facebook: hcclondon
Twitter: @HCCLondon
E-mail: email kapcsolat

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»