Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Európai Jogsegélyszolgálat

Alapítványunk tagjai, partnerei Anliában élő szakképzett jogászok, adótanácsadók, a Solicitor Regulation Authority által bejegyzett európai közösségi jogászok, ügyvédek.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk munkajogi, családjogi, adójogi, társasági jogi, ingatlanjogi, kártérítési, valamint követeléskezelési ügyekben. Csapatként képesek vagyunk nem csupán az angliai, hanem egyéb uniós tagállam jogrendszerére vonatkozóan is tanácsot adni.

Célunk Anglia területén ingyenesen, adományi alapon magas színvonalú jogi szolgáltatás nyújtása azok számára, akik úgy érzik, hogy az ügyvédi irodák által szabott díjak túlzóak, nem tükrözik az elvégzett munka minőségét és értékét, továbbá akik anyagi nehézségek miatt nem engedhetik meg maguknak a jogi segítség igénybevételét.

Alapítványunk segítséget nyújt a következő jogterületeken:

1) Munkajog
2) Családjog
3) Társasági jog
4) Szerződések joga
5) Pénzügyi és adójog
6) Szociális ellátások
7) Ingatlan jog
8) Kártérítés és személyi sérüléses ügyek

 

Cím: London, UK

Telefon: 07445347565

Web: weblap

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»