Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Oxygen Beauty Studio

Szépülni vágyó vendégeim kellemes hangulatú, családias légkörű, vendégközpontú szalonomban szépülhetnek, ahol SZÍNVONALAS, MAGAS SZINTŰ szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Fő célom a Vendégeim elégedettsége, ezért csak kiváló minőségű, professzionális hatóanyagokkal dolgozom.

Bővebben...

Harmonia Magyar Kozmetika és Körömstúdió

Széleskörű színvonalas kozmetikai szolgáltatások, kozmetikai világmárkák (Gigi, Guinot), korszerű elektrokozmetikai berendezések, profi szakértelem és kellemes, barátságos környezet várja az ide ellátogatókat.

Bővebben...

Beautygarden Kozmetika

Beautygarden Kozmetikámba 2006 óta várom szeretettel a szépülésre, relaxálásra, felfrissülésre vágyó vendégeimet! Szakmámban 17 éves tapasztalattal, magyar stílusban, minőségi szolgaltatással, folyamatosan bővülő kezelésekkel, a Gigi professzionális kozmetikumaival igyekszem évről évre eleget tenni vendégeim igényeinek!

Bővebben...

Figaro Ltd

Figaro London
Minden nap nyitva vagyunk 10:00-19:00-ig!

Szolgáltatásaink:

FODRÁSZAT férfi/női
- Igényesen elkészített kreatív frizurák/festés/melírozás/vágás. WELLÁVAL DOLGOZUNK!!!
- Hajhosszabbítás mikrogyűrűs/hőillesztéses
- Brasil cacau keratinos tartós hajkiegyenesítés

Bővebben...

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»