Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

FGR Construction Ltd

Az FGR Construction Ltd alapítói 1997 óta űzik az építőipari szakmát Nagy-Britanniában, tehát szinte mindent tudnak az Angol építőiparról. A Dél-Londoni építővállalat  kisebb javításoktól kezdve a

komplett házfelújításokon keresztül újépítésű házak és lakások kivitelezéséig tevékenykedik főleg London területén. Általánosan fogalmazva Selhurst-i központjuktól (a Crystal Palace football stadion mellett) számított 60 mérföldes sugarú körön belül vállalnak munkát. Külső és belső épület javítások, külső, belső vakolás, kőműves munkák, lakások és házak festése, csőszerelés és villanyszerelés munkák, burkolás, és még sorolhatnánk milyen problépákkal küzdenek a cég munkatársai nap mint nap. 

Ingyenes és kötelezettség mentes árajánlatért bizalommal fordulhat ehhez a nagyszerű referenciákkal rendelkező Angliai Magyar építővállalathoz.

 

Cím: 4 Wooderson Close, London, SE25 6PJ

Telefon: 07515256884

Web: Weblap

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»