Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Alakreform

Holisztikus egészségterápiákkal dolgozom, melynek célja hogy megszüntesse a szervezetben előforduló probléma, betegség kiváltó okát és a további betegségek kialakulását. Az egészség tartós marad. A várható mellékhatások?

Közérzetjavulás, több energia, szebb bőr, ideális testalkat, jobb emésztés....stb. Az általam alkalmazott kezelések során, több módszert alkalmazok egy időben emiatt az eredmény, a javulás nagyon gyors, sok esetben azonnali. Dolgozom csontkovácsként, elektromágneses akupunkturával, lelki blokk oldással (EFT,), táplálkozási és életmód-tanácsadással, speciális masszázsokkal, energiaterápiával (Kapcsolatteremtő Gyógyítás, Reconnective Healing) fényterápiával, személyiségfejlesztéssel, pilates plussz mozgással és még nagyon sok minden mással. Munkám eredményeiről a Csilla Csontkovács  facebook oldalon is vannak visszajelzések.

Cím: London, NW11

Telefon: +44 78 49 051 573

Web: Weblap

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»