Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Central Dental Practice

Fogászat, Carlisle-ben. Dr. Bamdad Mohri rendelője, aki egy Perzsa származású fogorvos Carlisleben, viszont folyékonyan beszél magyarul.

Bővebben...

Broadway Dental Care

A Broadway Dental Care egy nagyszerű fogorvosi rendelő St Helens-ben, ahol magyarul is beszélünk. Gyermekeknek 0-18 éves korig ingyenes fogászati szolgáltatás.

Bővebben...

Alakreform

Holisztikus egészségterápiákkal dolgozom, melynek célja hogy megszüntesse a szervezetben előforduló probléma, betegség kiváltó okát és a további betegségek kialakulását. Az egészség tartós marad. A várható mellékhatások?

Bővebben...

Róza Physio

UK ban HPC regisztrált Londonban élő, 30 éves tapasztalattal rendelkező magánvállalkozó számlaképes, Dévény módszerel dolgozó gyógytornász vagyok csontkovács képesítéssel is.

Bővebben...

A Little Me Time Wellness Centre

Wellness centerünk nagyszerű relaxációs időtöltést kínál a hozzánk látogató hölgyek, és férfiak számára egyaránt. Széleskörű masszázs és szépségterápiákkal szolgálunk, mint például sport masszázs, reflexológia,

Bővebben...

Laca Masszázs

Londonban masszázst vállalok, mint okleveles gyógymasszőr! Helyileg Golders Greenben vagyok, de igény szerint házhoz megyek. Ha úgy érzed szükséged van rám, időpont egyeztetés telefonon

Bővebben...

Frissen regisztrált cégek

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

SB Decor

Cambridge-ben 8 éve működő cégünk egy több, mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkező családi vállalkozás, amely professzionális festő mázoló szolgáltatásokat nyújt Cambridge és környékén.

«
»