Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Central Dental Practice

Fogászat, Carlisle-ben. Dr. Bamdad Mohri rendelője, aki egy Perzsa származású fogorvos Carlisleben, viszont folyékonyan beszél magyarul.

Bővebben...

Broadway Dental Care

A Broadway Dental Care egy nagyszerű fogorvosi rendelő St Helens-ben, ahol magyarul is beszélünk. Gyermekeknek 0-18 éves korig ingyenes fogászati szolgáltatás.

Bővebben...

Alakreform

Holisztikus egészségterápiákkal dolgozom, melynek célja hogy megszüntesse a szervezetben előforduló probléma, betegség kiváltó okát és a további betegségek kialakulását. Az egészség tartós marad. A várható mellékhatások?

Bővebben...

Róza Physio

UK ban HPC regisztrált Londonban élő, 30 éves tapasztalattal rendelkező magánvállalkozó számlaképes, Dévény módszerel dolgozó gyógytornász vagyok csontkovács képesítéssel is.

Bővebben...

A Little Me Time Wellness Centre

Wellness centerünk nagyszerű relaxációs időtöltést kínál a hozzánk látogató hölgyek, és férfiak számára egyaránt. Széleskörű masszázs és szépségterápiákkal szolgálunk, mint például sport masszázs, reflexológia,

Bővebben...

Frissen regisztrált cégek

AdventureFlow - Pszichológia határok nélkül

Sütő Edina Szakpszichológus, Pszichológus terapeuta, Coach (hcpc reg., CPsychol - az angol Pszichológus Kamara és a Brit Pszichológus Társaság minősített tagja)

Patrick & Adam Ltd

Cégünk azzal a céllal alakult 2012. júliusában, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk azon honfitársaink törekvéseit, akik tanulási és munkavállalási szándékkal költöznek az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba.

Food of Hungary

A legkiválóbb magyar élelmiszereket kínáljuk, legtöbbször a legkedvezőbb árakon! A legjobb megoldást kínáljuk a hazai kedvencek beszerzésére: üzletben és neten is árulunk!

Vital Trade 4 You LTD

Online webáruház. Minőségi matracok, Woolmark gyapjú termékek. Solingen Bachmayer edényszettek. Infra terápia, mágneses termékek, derékaljak, és még sok minden más!

Beecreativebox

Köveinkben a lyukak természetes úton keletkeztek és némely kultúra és hitvallás szerint metafizikai tulajdonságokkal bírnak. Minden darab teljesen egyedi és csakis a természet által formált.

«
»