Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a fiókodba

felhasználónév
Jelszó *
Emlékezz rám

Fiók létrehozása

A csillaggal (*) jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.
Név
felhasználónév
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *

Angliai Magyar Szaknévsor

Angliai Magyar Szaknévsor cégregisztrációs feltételek

 

Ismertető:

Az Angliai Magyar Szaknévsor (a továbbiakban AMSZ) online cégjegyzék nem linktár, így a főleg vagy kizárólag internetes vállalkozások illetve portálok számára ezen a weblapon nem tudunk megjelenést biztosítani. Fenntartjuk a jogot, hogy az ilyen jellegű bejegyzéseket figyelmeztetés nélkül eltávolítsuk az oldalról.

Általános szabályok:

Csak is olyan céget, illetve vállalkozást ajánlj, amely ténylegesen hasznos szolgáltatást nyújt az oldalunk felhasználóinak.

Amennyiben az ajánlott vállalkozás rendelkezik weblappal;
Ne ajánlj tükör oldalakat. A tükör oldalak olyan weboldalak, melyeknek különböző URL címeik vannak, viszont a tartalmuk azonos.
Ne ajánlj bejegyzésre olyan oldalt, amelynek a tartalma azonos, vagy hasonló egy már általad ajánlott és bejegyzett oldaléval.
Ne írj CSUPA NAGYBETŰVEL! Ügyelj a helyesírásra! Semmiképpen se ajánlj duplán oldalt!
Például: http://www.encegem.hu és http://www.encegem.hu/index.html
Ne ajánld olyan oldal címét, amely egy másik oldalra van átirányítva. Ne ajánlj Szerkesztés alatt lévő oldalakat.
Várd meg míg az oldal elkészül, mielőtt ajánlanád. Az olyan oldalak, amelyek nincsenek befejezve, Szerkesztés alatt felirattal vannak ellátva, vagy törött grafikát, linket tartalmaznak nem jó ajánlás egy cégjegyzék számára. 

Az AMSZ nem kíván semmiféle összefüggésbe vagy kapcsolatba kerülni, illetve gyűjteményébe jegyezni olyan vállalkozást, amely:

  • Felnőtt-orientált (erotikus) tevékenységgel foglalkozik.  Fegyverek, lövedékek, tűzijáték, vagy robbanóanyagok online terjesztésével foglalkozik.
  • Drogok, illegális gyógyszerek, illegális gyógyszerforgalmazással foglalkozik.
  • Vényköteles gyógyszerek online árusításával foglalkozik.
  • Emberi testrészek, vagy testnedvek árusításával foglalkozik.
  • Veszélyes anyagok árusításával foglalkozik.
  • Dohány és dohánytermékek online árusításával foglalkozik. 
  • Hamis, vagy lopott termékek árusításával foglalkozik. 
  • A kormány, vagy rendőrség által kibocsátott dokumentumok árusításával foglalkozik. 
  • Alkoholos italok online árusításával foglalkozik.

A cégek leírása legyen pontos, és hűen tükrözze vállalkozás jellegét. Ne reklámozd túl vállalkozásod a leírásban. Ha egy okosan megfogalmazott ismertető leírás helyett, annak helyét telepakolod reklámszöveggel, nagymértékben késlelteti a bejegyzésed keresőben való megjelenését, vagy talán meg sem fog jelenni.

Az automatikus ajánló software-ek használata az ajánlási folyamat szabályzatának megsértésének minősül.
Az ilyen oldalak értesítés nélkül ki lesznek törölve a jegyzékből. Sorozatos automatikus ajánlás esetén, kénytelenek leszünk kizárni az AMSZ oldalairól.

Lapunk egyik szerkesztője fogja átnézni az ajánlást, és ő dönt majd az ajánlás elfogadásáról, vagyis, hogy az általad küldött cég bekerül-e jegyzékünkbe. A szerkesztő döntése végleges.

Kérjük, hogy vállalkozásod csak egyszer ajánld az AMSZ cégjegyzékébe. Ugyanazon cégek többszöri ajánlása a szóban forgó cég kizárásához vezethet.

Költségek

A cégjegyzékben való alapszintű megjelenítés DÍJMENTES.

A kiemelt szolgáltatások díjai, mint például banner hirdetés, illetve kiemelt megjelenítés, az egyedi igények szerint vannak meghatározva.

A cégjegyzékkel kapcsolatos kérdések, illetve további információk érdekében lépj kapcsolatba velünk a következő linkre kattintva: Kapcsolatfelvétel